måndag 6 oktober 2014

Enda

-Jag var hos min dotter på middag igår. Hon hade gjort kalops med äppelkaka till efterrätt, så jag antar att jag ska vara nöjd. Det var inget fel på vare sig kalopsen eller vaniljsåsen. Sen ville de att jag skulle stanna kvar och titta på TV med dem, så det gjorde jag. Först såg vi på Lyxfällan. Någon stackars kille käkar för mycket pizza, chips och godis. Programledaren ser ut att må sämre än killen om har ekonomiska problem. Efter det Svenska Hollywoodfruar. En kvinna med botoxsvullna läppar retar upp en råttliknande hund, för att den ska bli aggressiv och lära sig att förknippa provokationerna med sossar och därmed lära sig att hata sossar. Jag ska säga dig att jag har röstat med sossarna i hela mitt liv och skulle jag bli attackerad av en sådan där, då...Tror du det finns något dolt budskap i Svenska Hollywoodfruar? Innan jag gick hem så såg jag ett program där folk löste ekvationer på griffeltavlor. Det programmet bar åtminstone spår av mänsklig intelligens.
-Gick du verkligen hem, Bengt? Det låter inte riktigt likt dig.
-Nej, min svärson körde mig. Men vet du. Om det där TV-tittandet är det enda dotera och svärsonen har gemensamt, så undrar jag hur de har det tillsammans.


3 kommentarer:

  1. Ja det kan man verkligen undra! Dolt budskapt i Svenska Hollywoodfruar? Nu har jag ju inte sett programserien, men... dristar mig ändå till att påstå att budskap vet de nog inte vad det betyder... eller var jag elak nu?

    SvaraRadera
  2. Jasså. Var det inga matprogram den kvällen? Konstigt!!!

    SvaraRadera