onsdag 3 augusti 2016

Ord på M

Madeleine slog sig ner framför Allsång på Skansen. Det var mest för att Mattias och Mimmi var där på riktigt hon valt att titta och hon hade lovat att spana efter sina kompisar på TV. Mattias och Mimmi hade varit på plats utanför Skansen långt innan anläggningen öppnade för att de skulle få bra platser och tagit matsäck som skulle räcka hela dagen med sig. Det gick så där med platserna, meddelade Mimmi. Rad 1-8 var reserverade för VIP-gäster, så de fick sitta på rad 9.

Kvällen till ära hade Madeleine bullat upp  med mjukglass och maränger. När Martin Stenmark visade sig i rutan glömde hon fullständigt bort att spana efter sina vänner. Artisten var nästintill oanständigt snygg. Han verkade mild och fin till sinnet och överkroppens muskler avtecknade sig under den vita T-shirten. Hatten satt perfekt på den rakade hjässan. Till och med medhörningen som han hade i örat gav henne gåshud För Mimmi och Mattias slutade kvällen på McDonalds. Något annat orkade de inte innan de tog sig till hotell Malmen.

Ett antal ord på M blev det. Madeleine, Mattias, Mimmi, matsäck, meddelade, mjukglass, maränger, Martin, mild, muskler, medhörning, McDonalds, Malmen

3 kommentarer: